Author Topic: NavigateToURL - no reaction any more ...  (Read 344 times)

Peter2

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • cadraktiv
NavigateToURL - no reaction any more ...
« on: May 02, 2014, 11:33:12 AM »
I use
- Win 7 x64 as VMware-guest under a Win 7 x64 PC
- Acad 2014
- Opendcl 7.0.1.2

and since these days I have:

  1. Command: (dcl_NavigateToURL "http://www.google.com")
  2. T

-> it returns T, but nothing happens: no message, no opening of IE, no opening of the web-page, no crash. I can start IE manually and the web-page too, but not with "dcl_...".

Maybe I botched something with my settings - or is this a known (new?) behaviour?

Regards
Peter
ODCL 7.0.1.4 German, AutoCAD 2011 - 2014, Win 7 x64

owenwengerd

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2592
    • Outside The Box
Re: NavigateToURL - no reaction any more ...
« Reply #1 on: May 03, 2014, 01:06:57 AM »
I just tested and it opens a browser window as expected on my system (Win 7 x64). What happens when you enter the URL in the Start->Run->Open field? Both should do the same thing (and do on my system).

Peter2

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • cadraktiv
Re: NavigateToURL - no reaction any more ...
« Reply #2 on: May 04, 2014, 08:54:36 AM »
...enter the URL in the Start->Run->Open field? ...
Soory if it sounds stupid, but do you mean into my browser or into Win 7?
Peter
ODCL 7.0.1.4 German, AutoCAD 2011 - 2014, Win 7 x64

owenwengerd

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2592
    • Outside The Box
Re: NavigateToURL - no reaction any more ...
« Reply #3 on: May 04, 2014, 01:54:04 PM »
Win7 Start menu, then "Run..." at the bottom. That's English Win7, obviously.

Peter2

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • cadraktiv
Re: NavigateToURL - no reaction any more ...
« Reply #4 on: May 04, 2014, 03:01:22 PM »
..What happens when you enter the URL in the Start->Run->Open field?...
Yes, this seem to be the problem. It tells me something like "no program associated with this ...". Something seem to be damaged. I will further investigate.

Thanks for the advice.
Peter
ODCL 7.0.1.4 German, AutoCAD 2011 - 2014, Win 7 x64